EL NOSTRE HORARI ÉS:

DILLUNS
Tarda: des de 17h fins a les 20h

De DIMARTS FINS A DIVENDRES:
Matins: des de 10h fins a les 14h
Tardas: des de 17h fins a les a 20h

DISSABTES:
Matins: des de 10h fins a les 14h

DILLUNS MATINS I DISSABTES TARDAS TANCAT

 

Tel. 93 589 02 66

Segueix-nos

© Mobles Majik 2018. Disseny i Programació  realitzat per SantCugatOnline

Anunci que ha estat emès durant el mes de novembre a Tv3 de gremi hàbitat

Que es prepari «l’imperi de la clau Allen» Anunci que ha estat emès durant el mes de novembre a Tv3 de gremi hàbitat

Com haveu pogut veure per TV3 el L’espot que han realitzat, recull amb originalitat i frescor una de les fortaleses que ens fa únics com a comerciants de mobles: el servei i aquesta ‘mania’ que tenim tots per fer la vida més fàcil als nostres client.

Han elaborat l’anunci seguint la idea de combatre el ‘munta-ho tu mateix’ que tant preconitzen les grans cadenes de mobles i que es visualitza en una eina que la nostra competència incorpora en tots els paquets de mobles perquè se’ls munti el client: la clau Allen.

L’anunci és força original, però al mateix temps jove, amb ritme, amb un missatge entenedor i contundent però amb to informal i amable: fer valdre la botiga de mobles del costat de casa i la seva voluntat de servei.Ús de les cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recaptar estadístiques anònimes de navegació i analitzar les visites rebudes. La continuïtat en la navegació per aquestes pàgines implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament conforme a l'anterior. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies