EL NOSTRE HORARI ÉS:

DILLUNS
Tarda: des de 17h fins a les 20h

De DIMARTS FINS A DIVENDRES:
Matins: des de 10h fins a les 14h
Tardas: des de 17h fins a les a 20h

DISSABTES:
Matins: des de 10h fins a les 14h

DILLUNS MATINS I DISSABTES TARDAS TANCAT

 

Tel. 93 589 02 66

Segueix-nos

© Mobles Majik 2018. Disseny i Programació  realitzat per SantCugatOnline

Majik renova el seu patrocini amb el Sant Cugat Esport FC 3ER any consecutiu

Mobles Majik serà, per tercer any consecutiu, el patrocinador dels 24 equips de futbol 7 del emblemàtic club santcugatenc, el Sant Cugat Esport Futbol Club, demostrant de nou que l’empresa líder en moble de qualitat amb seu a Sant Cugat vol potenciar l’esport de base i ajudar els més joves a fer el seu camí en el món de l’esport. Majik patrocinarà els 2 equips de patufets, 6 prebenjamins 8 benjamins, 7 alevins i l’equip prebenjamí-benjamí femení. El passat divendres 11 de novembre es va fer a la ZEM Jaume Tubau la fotografia oficial de Mobles Majik amb, precisament, l’equip prebenjamí femení.

El fundador de Majik, Antoni Rabascall, va destacar a l’acte que “ens hem bolcat amb el centenari del Sant Cugat Esport FC. 100 anys no es fan cada dia. A més, aquesta temporada també patrocinarem l’equip prebenjamí-benjamí femení, que em fa molta il·lusió”. Majik va celebrar el passat 2017 el 25è aniversari de la seva botiga de Sant Cugat i fa 10 temporades que ajuda al club vermell-i-negre, havent estat el patrocinador de la Festa de Nadal i donant ara en les darreres dues temporades un gran impuls a tots els projectes del club amb el seu patrocini.

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC, va afirmar a l’acte que “el patrocini de Mobles Majik és dels patrocinadors més rellevants que ha tingut el club. Ara és el més important”.Ús de les cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recaptar estadístiques anònimes de navegació i analitzar les visites rebudes. La continuïtat en la navegació per aquestes pàgines implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament conforme a l'anterior. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies