EL NOSTRE HORARI ÉS:

DILLUNS
Tarda: des de 17h fins a les 20h

De DIMARTS FINS A DIVENDRES:
Matins: des de 10h fins a les 14h
Tardas: des de 17h fins a les a 20h

DISSABTES:
Matins: des de 10h fins a les 14h

DILLUNS MATINS I DISSABTES TARDAS TANCAT

 

Tel. 93 589 02 66

Segueix-nos

© Mobles Majik 2018. Disseny i Programació  realitzat per SantCugatOnline

Mobles Majik patrocina els equips del futbol 7 del Santcu

Mobles Majik, és el nou patrocinador dels equips de futbol 7 del Sant Cugat Esport Futbol Club. Mobles Majik ha estat en els últims anys el patrocinador de la Festa de Nadal del club vermell-i-negre i, ara, en motiu del centenari del club, “ens hi volem involucrar al màxim. El nostre objectiu és arribar a ser el principal patrocinador del Sant Cugat Esport FC”, ha explicat Toni Rabascall, fundador de Mobles Majik, empresa que el 2017 celebrarà el seu 25è aniversari. Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport F, ha assenyalat que “estem molt contents perquè aquest ajut és molt important i, més avui en dia, que no hi ha patrocinadors que es vulguin involucrar amb els clubs d’aquesta manera”.

majiksantcu1

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ús de les cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per recaptar estadístiques anònimes de navegació i analitzar les visites rebudes. La continuïtat en la navegació per aquestes pàgines implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament conforme a l'anterior. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies