caes_ES

NUESTRO HORARIO ES: 

LUNES
Tarde: de 17h a 20h

De MARTES A VIERNES:
Mañana: de 10h a 14h
Tarde: de 17h a 20h

SÁBADO:
Mañana: de 10h a 14h

LUNES MAÑANA Y SABADOS TARDE

CERRADO

Tel. 93 589 02 66

Síguenos:

© Muebles Majik 2018. Diseño y Programación realizado por SantCugatOnline

Majik renova el seu patrocini amb el Sant Cugat Esport FC

Mobles Majik serà, per segon any consecutiu, el patrocinador dels 24 equips de futbol 7 del emblemàtic club santcugatenc, el Sant Cugat Esport Futbol Club, demostrant de nou que l’empresa líder en moble de qualitat amb seu a Sant Cugat vol potenciar l’esport de base i ajudar els més joves a fer el seu camí en el món de l’esport. Majik patrocinarà els 2 equips de patufets, 6 prebenjamins 8 benjamins, 7 alevins i l’equip prebenjamí-benjamí femení. El passat divendres 11 de novembre es va fer a la ZEM Jaume Tubau la fotografia oficial de Mobles Majik amb, precisament, l’equip prebenjamí femení.

majiksantcu2season

El fundador de Majik, Antoni Rabascall, va destacar a l’acte que “ens hem bolcat amb el centenari del Sant Cugat Esport FC. 100 anys no es fan cada dia. A més, aquesta temporada també patrocinarem l’equip prebenjamí-benjamí femení, que em fa molta il·lusió”. Majik celebrarà l’any que ve el 25è aniversari de la seva botiga de Sant Cugat i fa 10 temporades que ajuda al club vermell-i-negre, havent estat el patrocinador de la Festa de Nadal i donant ara en les darreres dues temporades un gran impuls a tots els projectes del club amb el seu patrocini.

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC, va afirmar a l’acte que “el patrocini de Mobles Majik és dels patrocinadors més rellevants que ha tingut el club. Ara és el més important”.Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para recabar estadísticas anónimas de navegación y analizar las visitas recibidas. La continuidad en la navegación por estas páginas implicará el consentimiento del usuario para su recogida y tratamiento conforme a lo anterior. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies